Tips

Tips


Toveren met pracht, licht en ruimte

01.

Authentic roof / Behoud autenticiteit

zolderrenovatie

Bij een zolderrenovatie is het vaak bijzonder mooi om de autenticiteit te bewaren. De dakconstructie met de draagbalken hebben een ongeziene charme. Het zou zonde zijn om zo'n mooie dakconstructie te verbergen onder isolatie of gipsplaten. Op de foto hiernaast kan je zien hoe de houten balken voor extra pit zorgen op een gerenoveerde zolder.

02.

Light/ Denk goed na over lichtpunten

badkamer

Als je veel tijd op de zolder wil spenderen, dan is het fijn om voldoende licht binnen te krijgen. Het is dus van belang om goed na te denken waar je deze lichtinval wil. Zo kan je door perfecte plaatsing van dakramen een frisse, moderne toets geven aan je zolder. Dakramen zorgen op hun beurt voor verse lucht, zonlicht en een prachtig uitzicht. 

03.

Walls/ Zorg voor frisse lichte ruimtes

GYPROCWANDEN

Een gipsplaat heeft een unieke kwaliteit.
Je creëert er valse plafonds en scheidingswanden mee, je verkrijgt lichte, frisse ruimtes. Doordat gipsplaten kunnen geïsoleerd worden aan de binnenzijde kan je ook besparen op je verwarmingskosten.

Al onze werken worden schilder - of behangklaar afgeleverd.

04.

Interior/ Spaar ruimte door kasten op maat te plaatsen

GYPROCWANDEN

De ruimte onder schuine daken kan je het best praktisch benutten door inbouwkasten of dressings op maat te plaatsen. Gebruik ook lichte kleuren voor de muren zodat het licht dat in de ruimte valt optimaal in de hoeken komt. Kies daarom ook voor een houtkleurige vloer zodat het licht nog meer weerkaatsen kan. Dit geeft een mooie realisatie.